CD Presentatie Double U Bean

CD PRESENTATIE DOUBLE U BEAN

Zondag 31 mei 2009 – Cafe ’t Fortuin in Wervershoof

West-Friese blues/rockformatie komt met eigen kind
“The blues had a baby and they named it Rock & Roll”
Een van West-Friesland’s meest aansprekende blues/rockacts is ongetwijfeld de Double U Beanband.  Een muzikale succesformule die is geformeerd rondom het schrijversduo Willem Boon en Edwin Venekamp. Samen staan deze mannen al jaren op het podium maar afgelopen jaar werd gereserveerd om de volledige aandacht te kunnen geven aan een idee wat al heel lang speelde, namelijk het uitwerken en opnemen van eigen songs .
Er is volop gewerkt aan het componeren, arrangeren en opnemen van 12 eigen stukken. Voor het inspelen van de bas- en drumpartijen werden Ton Boon en John van der Schaaf ingeschakeld, beiden allerminst onbekenden in de West-Friese muziekscene, en gevieren werden de stukken verder uitgewerkt. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in de CD ‘Muddy Creek’ die op zondag 31 mei gepresenteerd gaat worden. Het is een afwisselende CD geworden waarin diverse muzikale invloeden hoorbaar zijn bij de gemakkelijk in het gehoor liggende songs. Geen ingewikkelde, gecompliceerde of vernieuwende muziek maar gewoon ‘recht voor z’n raap’ rock & roll waar de bluesinvloeden duidelijk terug te vinden zijn.

Ondertussen is de tijd aangebroken om weer het podium op te gaan staan en de welverdiende aandacht te vragen voor ‘Muddy Creek’.
De eigen songs worden afgewisseld met het bekende ‘klassieke’ blues/rockmateriaal wat al vele jaren enthousiast ontvangen wordt op festivals, in zalen en gewoon in de kroeg.

Laat je verrassen door een vlammende bluesrockset van Double U Bean met eigen werk maar ook stukken van Stevie Ray Vaughan, CCR, Fleetwood Mac, Ian Siegal, ZZ-Top, Rory Gallagher en nog vele anderen.
Voor meer informatie www.doubleubean.nl of info@doubleubean.nl

Als V.I.P. naar het evenement van uw keuze? Onze limoservice regelt het tot in de puntjes voor u.