Creedence Revival Band

CREEDENCE REVIVAL BAND (voorprogramma: Airplay)

Zaterdag 14 maart 2009 – Cafe ’t Fortuin (zaal open 21.00 uur)
Prijs kaarten voorverkoop € 12,50 (bij ’t Fortuin en de bestuursleden)

Wie kent de muziek niet van Creedence Clearwater Revival?
Als je wel eens luistert naar Arrow Classic Rock dan komen de nummers regelmatig voorbij. Eind jaren 60 en begin jaren 70 was CCR vooral door de inbreng van de gebroeders John en Tom Fogerty een begrip, bijna iedereen kent de nummers wel zoals: Who’ll Stop The Rain, Suzie Q, I Put A Spell On You, Run Through The Jungle, Bad Moon Rising, Long As I Can See The Light en nog vele anderen.

Er zijn meerdere CCR-coverbands in omloop maar de Creedence Revival Band is in vele ogen de beste omdat (en daar gaat het om) zanger René Innemee het dichtst het stemgeluid van John Fogerty benaderd.

René Innemee heeft ook jarenlang in the Walkers gezongen, dat was een band die zeer veel successen kende in de jaren zeventig.
Jaren geleden hebben ze al eens met deze Creedence band zeer succesvol opgetreden in Bantam Hoogkarspel en ook bij ons staan ze nu voor de derde keer op het podium in café ’t Fortuin in Wervershoof .

Voor meer informatie www.reneinnemee.com

AirplayHet voorprogramma wordt verzorgd door Airplay.
Dit is een vrij nieuwe cover-band die afgelopen januari met Winterstoppop een goede indruk achterliet. Het repertoire van Airplay is heel divers van blues, rock tot de betere Nederlandstalige nummers. Nu hebben ze in potentie een heel goede zangeres in Mariska de Lange die met haar prima stem het publiek heel goed kan vermaken (www.Airplay-music.nl).