Muzikale Talentenavond

De avond van de nieuwe muzikale beloftes? Afgelopen Winterstoppop bleek maar weer eens dat ons dorp bulkt van talenten op muzikaal gebied. Hoe het komt dat er elk jaar ook weer een nieuwe lichting is met veelbelovende talenten, weten wij ook niet, maar dat ze er zijn geeft ons veel voldoening. Daarom heeft SMEW besloteeeln om op zaterdag 18 mei een avond te organiseren, waarop het opkomende talent centraal staat. Wij geven de jeugd graag een kans. Want je weet: de jeugd heeft de toekomst.

We hebben op deze avond drie bands staan. Twee hebben ook al op Winterstoppop gespeeld, maar de derde is in de afgelopen weken net ontstaan.

Exception
 is de eerste band die we gaan noemen. Zij hebben ook gespeeld tijdens de muzikale wandeling van afgelopen 5 mei.
De band bestaat uit: Peter Kees Korsuize op drums, Jim Kerver: gitaar en zang, Erik Schagen: bas, Masja Verdonschot: gitaar en zang en Laura Verdonschot: zang.
Naast het spelen van voornamelijk nummers van o.a. Anouk, Queen en Amy Winehouse, schrijven zij eigen nummers waarvan zij er zaterdag 18 mei zeker ook een paar van zullen laten horen.

De tweede band is The Stream, die bestaat uit: Rhythm Haakman op zang en gitaar, Erwin Pronk: bas en Nick Slagter: gitaar. Ze spelen classic rock van Radiohead tot Guns ’n’ Roses.
Rhythm speelde tijdens de muzikale wandeling solo. Velen vonden hem op 5 mei een van de toppers van de dag.

De derde band is In Case Of Silence, een jonge, enthousiaste band bestaande uit 2 gitaristen: Maarten Ottens en Daan Steinhaus, een bassist: Arthur Looij, een drummer: Roel van der Heiden en een zangeres: Jeanine Langreder.
Alle 5 uit Hoorn en omstreken (Hoorn, Abbekerk, Midwoud, Medemblik en Opperdoes).
Ze spelen over het algemeen rock, met af en toe een leuk popnummer tussendoor, variërend van Anouk tot Jet, Alanis Morissette, Sass Jordan en Lenny Kravitz.

Tot slot, als je zaterdag 18 mei een plek zoekt om te genieten van een groot deel van het muzikale talent uit eigen dorp, kom naar Café ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190.
De zaal gaat open om 21.00 en de eerste band begint om 21.30 uur. De entree is gratis!

Met muzikale groet: Stichting Music Events Wervershoof.