200 JAAR: VOORSTELRONDE 4

Bandleden; Kees Grent (gitarist), Zjon de Bruin (bassist), Djowie Tromp (drummer), Fleur Schouten (zangeres), Ilja Vriend (zangeres), Linda Meester (zangeres).

Tja, deze band ken d’r ok wat van… Dat afspreken voor een repetitie ging niet van een leien dakkie; welkom in de muzikantenwereld! Woensdag repeteren wij voor het eerst met de gehele formatie. Achja, zie het maar als een uitdaging!

Onze formatie is een gelegenheidsformatie. Ja we kennen elkaar natuurlijk wel, een ieder van ons heeft wat met Wervershoof. Of we zijn er geboren, of onze geliefden wonen er, of we wonen in een buur-dorpje. Kees speelt al met Zjon in hun band de Petoempers, Zjon en Djowie hebben met elkaar gewerkt, Zjon en Linda hebben een relatie, Linda en Fleur zijn nichtjes en Ilja kennen ze dan beide weer van de musical vereniging. Wervershoof = ons kent ons, dat blijkt maar weer.

Wij vertegenwoordigen het tijdperk van 1997-2007. Heerlijk al die foute nummers van de Spice girls en Britney spears! Kees was daar wat minder over te spreken, die houdt toch meer van recht toe recht aan rock… “Maar hey, tis juist ok wellis lache om es wat aars te doen”. Het beloofd in ieder geval een mooie avond te worden met dit zootje ongeregeld. Wij kijken uit naar vrijdag, tot dan!

200 JAAR: VOORSTELRONDE 4

3 gedachten over “200 JAAR: VOORSTELRONDE 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *