200 JAAR: VOORSTELRONDE 5

Bandleden: Jos Kolenberg (gitarist), Huub Sijm (gitarist/zang), Marc de Groot (bassist) Hjalmar Verdonschot (drummer), Linda Hoogeveen (zangeres).

Misschien wel de kleinste gelegenheidsformatie, maar zelfs wij hadden moeite om een datum te vinden om bij elkaar te komen. Er moet toch gerepeteerd worden!

Dus zo komen we de week van te voren pas voor het eerste bij elkaar. De ene wat meer voorbereid dan de ander, maar dat heeft wel zo zijn charmes. We vliegen door de eerste paar nummers heen en krijgen gelijk een YES gevoel, dit gaat toch een potje leuk worden vrijdag! We spelen het decennium 1988 – 1997.

Niet alle nummers van de originele setlijst hebben het gehaald, zo kunnen we jullie helaas niet verblijden met een nummer van Gordon… Dat doen we jullie toch maar niet aan. Hebben we voor niets al weken dat nummer in ons hoofd en heeft Huub zijn zin gekregen, want die was al vanaf het begin van de repetitie tegen. Hij even mazzel! Maar geen zorgen, we hebben een fantastische vervanging gevonden, maar dat blijft nog even een verrassing.

Wat ook nog een verrassing blijft, is de verrassing (duh) die we misschien wel hebben bij Folsom Prison Blues. Geen nummer uit ons decennium, maar onze vrije keuze… Wordt vrijdagavond vervolgd…

We komen vrijdag met een gevarieerde set en als jij van Nirvana, Pearl Jam en Guns n’ Roses houdt, dan ga jij je zeker vermaken bij ons. Och en al hou je er niet van, dan wordt het alsnog een hele gezellige avond, met ook nog heel veel andere muziek! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

200 JAAR: VOORSTELRONDE 5

Eén gedachte over “200 JAAR: VOORSTELRONDE 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *