Eerste binneneditie Molenpop!

Donderdag 26 september, kregen wij als organisatie het nieuwe van Stichting Molen de Hoop… Sorry jongens, Molenpop 2019 kan niet doorgaan. Kijkend naar de weersvoorspelling, konden wij niet anders dan begrip opbrengen voor deze beslissing. Rondvliegende gitaren en biertje gevuld met regenwater, dat leek ons ook niet ideaal.

Maar.. Toch bleef het kriebelen en ook onze bands wilden we niet teleurstellen. Stiekem begon het idee te borrelen om te kijken of we ergens naar binnen konden. Het nabij gelegen van Rooijen had dit weekend hun openingsweekend… 1+1=2. De heren waren ook enthousiast en zo werd het tijd om te schuiven en te gaan promoten. De eerste binneneditie van Molenpop. Het moest er natuurlijk een keer van komen…

Alle bestuursleden van SMEW mochten vandaag wel zelf aan de bak, Pascal en Briggitte vond je achter de bar en Arjan en Linda heetten je van harte welkom bij de muntverkoop en de garderobe. Een hele andere manier om Molenpop te beleven, maar, blijkt uit de evaluatie, we hebben we niet minder om genoten. Het tegendeel zelfs! We zijn dan ook blij, dat Molenpop op deze manier doorgang heeft kunnen vinden… Blij, dat jullie met grote getalen, ook richting van Rooijen de weg wisten te vinden. Ondanks het regenachtige weer. De reacties waren positief!

Wij hebben ontzettend genoten van Barney Willemse, The Duke & Ramifief. Wij hopen jullie ook!

Het zonnetje hebben we maar weer besteld voor volgend jaar, zodat we hopelijk volgend jaar weer Molenpop, bij de molen hebben. Zien we jou ook weer volgend jaar?

Eerste binneneditie Molenpop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *