Even voorstellen #1 – Winterstoppop

Winterstoppop komt inmiddels steeds dichterbij, tijd dus om de bands aan jullie voor te gaan stellen! We trappen vandaag af met drie bands die al eens eerder hun debuut maakten op Winterstoppop en die ook dit jaar weer het dak eraf gaan spelen!


Blue Flame Winterstoppop
Blue Flame

Deze band, met frontman Bert Hoogeveen aan het roer, is nu toch wel een beetje de huisband van SMEW aan het worden. Wij sloten 2016 met ze af, maar na de eerste nieuwjaarswensen stonden ze alweer te spelen. De heren zijn voor muziek gemaakt. Gespecialiseerd in Blues Rock maar met een eigen sound, met covers van o.a. JJ Cale, Eric Clapton, John Cougar Mellencamp & Status Quo in het repertoire weet deze band het publiek te vermaken. Speciaal voor deze editie van winterstoppop zullen zij in het voorcafé een akoestische set voor hun rekening nemen. Kom dat beluisteren!
Kijk ook eens op: http://www.blueflame-theband.nl/


Maple Leaf Winterstoppop
Maple Leaf

Ook onze vrienden uit Lutjebroek weten van geen ophouden. Maple Leaf is ook de 29e weer van de partij. Een no-nonsense coverband, zoals zij zichzelf beschrijven. Met de toevoeging van gitarist Bert Haalboom heeft Maple Leaf extra power gekregen. Bezoekers kunnen covers verwachten van o.a. Foo Fighters, Nirvana en Pearl Jam (Huh is dat allemaal ‘Seattle-muziek’?). Past mooi bij ons thema.
Voor meer info: http://www.mapleleafcoverband.nl/

Brotherson Winterstoppop
Brotherson
Deze driemansformatie met Wervershover Marc Schouten in de gelederen probeert zich met zijn repertoire te onderscheiden van andere coverbands. Ze spelen nummers die iedereen-eigenlijk-wel-zou-moeten-kennen, met een voorkeur voor het harde werk (en hier en daar stiekem een ballad). Voor covers van System of a Down, Muse, Volbeat of Royal Blood moet je bij deze band zijn.
Meer informatie is te vinden op: http://brothersonband.nl/

Even voorstellen #1 – Winterstoppop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *