Even voorstellen #2 – Winterstoppop

Vandaag alweer tijd voor de tweede voorstelronde! Vandaag 4 bands, waaronder weer een paar oude bekenden.

Fruitmachine Winterstoppop
The Fruitmachine
Deze formatie uit Andijk is inmiddels een bekende in de regio en ook ver daarbuiten.
In 2010 is deze band opgericht door Bram Blom op zang/gitaar, Koen Rinkel op leadgitaar en Jesper Jonker op de drums. in 2016 is Bassist Tom Deen ook opgetrommeld om deze formatie te versterken. The Fruitmachine heeft inmiddels drie EP’s en een album uitgebracht. Ook heeft deze band in het voorprogramma van John Coffey en The Bintangs gestaan.
The Fruitmachine staat bekend om de eigen sound van verschillende soorten rock. Gooi bands als The Black Keys, The Hives, B.R.M.C, The White Stripes en QOTSA in een blender en het resultaat is The Fruitmachine.
Deze jonge band brengt met ongelofelijk veel passie, speelplezier en energie zijn muziek live aan de man. Blijven stilstaan is geen optie op de korte aanstekelijke garage rock & roll van The Fruitmachine.
Voor meer info: http://www.thefruitmachine.nl

Moers Winterstoppop

Moers
“Proost!”, zeiden Han en Ard tegen elkaar op MidWoodstock 2014, toen ze hun nieuwe bandje Moers hadden gestart. Het moest een band worden met een doel: Het Goede Doel. Han zei: “Doe Maar!”. Stan sloot zich daar snel bij aan, en riep: “Bløf!”. Het punt is duidelijk: het is Nederlandstalige popmuziek wat de klok slaat.
Het stel ging op zoek naar een goede drummer; helaas was alleen Hjalmar beschikbaar. Hij moest het even aan zijn moeder vragen, maar mocht gelukkig meedoen! Met een goede toetsenist erbij zou het helemaal De Bom zijn. Al snel werd Niels gevonden om die vacature te vullen.

Met vijf ervaren muzikanten waren de repetities snel succesvol; al na drie maanden was het optreden op Winterstoppop een debuut van formaat. Stiekem dansen hoeft niet, na een optreden van Moers is iedereen van de wereld! Met een setlist vol dansbare hits en vrolijke meezingers bezorgen ze de luisteraars een waar feest.
Sinds dat biertje op Midwoodstock wordt nog steeds met groot enthousiasme gerepeteerd, om een zo groot mogelijk arsenaal aan liedjes op te bouwen. Het resultaat: Moers – Pop in je moerstaal.
Voor meer info: http://www.facebook.com/dejongensvanmoers

 

The Petoempers Winterstoppop
The Petoempers

The Petoempers zijn zoals menig band ontstaan aan de bar in het café. Petoempen is een benaming voor een ritme, hierbij moet je denken aan Status Quo en Chuck Berry.
De muziekstijl van The Petoempers is een cocktail van The Black Crowes, Eagles of Death Metal en Chuck Berry. Een heerlijke mix van vuige Rock & Roll, mooie vocalen, ronkende Marshalls, knallende drums en beukende bassen. Dit alles wordt gespeeld door mannen met een groot Rock & Roll hart: Jan Manshanden, Eric Nieuweboer, Tim van Velzen, Kees Grent en Zjon de Bruin.
Voor meer info: https://www.facebook.com/ThePetoempers

Wishful Drinking 2017

Wishful Drinking
Wishful Drinking is voortgekomen uit de top 100 band ‘Behind The Heating’ die in de jaren 2003 tot 2006 zijn glorie dagen kende op de West-Friese podia en ver daarbuiten. De band heeft een repertoire van voornamelijk vlotte Britpopcovers en hecht veel waarde aan de podium presentatie. Johan Groot verzorgt de melodieuze vocalen, Bas Knijn en Maarten Ottens de retestrakke gitaarpartijen, René Schouten slaat de drums nog net niet stuk en de bijna onmogelijke basloopjes worden verzorgd door Ard Molenaar. Ook houden ze zich allemaal ook nog eens bezig met de achtergrondzang. Als dat geen feestje wordt weten wij het ook niet meer!
Voor meer info: https://www.facebook.com/WishfulDrinkingBand/

Even voorstellen #2 – Winterstoppop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *