EVEN VOORSTELLEN #2

Ja hoor, we gaan gewoon keihard door met het gooien van namen. 19 bands aanwezig op Winterstoppop, dus we hebben er nog 15 aan je voor te stellen!

MEGAN Fleur op Winterstoppop
MEGAN FLEUR
Megan Fleur is een 21-jarige singer-songwriter, die aardig aan de weg timmert! Al vanaf haar negende is ze bezig met muziek en dan voornamelijk zang. Sindskort heeft ze daar ook een gitaar bijgepakt. Zodat ze nu in alle vrijheid haar eigen (lieve, mooie) liedjes kan maken. Een gouden combinatie. Op dit moment studeert ze aan de Herman Brood Akademie en is ze afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor muzikaal theater. Ze staat meerdere keren per week achter de microfoon. Naast haar soloproject houdt Megan Fleur zich ook bezig met jamsessies en bands als Triple Treat. Megan maakte voor Stichting Music Events Wervershoof haar debuut op afgelopen Molenpop en stal daar na haar eigen optreden ook onverwachts de show tussen de bands in!

MARLEN
Wederom een nieuwe naam voor Winterstoppop, maar niet zo maar eentje. Alle de way vanuit ‘het Zaanse’ komt MARLEN het dak eraf spelen in Wervershoof. In de huidige samenstelling bestaat MARLEN nog maar kort. De bandleden zijn leadzangeres Marlene Henneke, de broers Willem en Frank Henneke respectievelijk op bas en drums, de gitaarpartijen zijn voor rekening van Michel Roosendaal. Verder is Cor Visser de band als laatste komen versterken op toetsen. MARLEN onderscheid zich door eigen nummer te schrijven en te spelen in the stijl van
theatrale pop/rock. Een stijl die het unieke stemgeluid van zangeres Marlene (dochter van de bassist) op het lijf geschreven lijkt. De band is dan ook een interessante combinatie van verschillende creatieve en muzikale disciplines die nu in MARLEN perfect samenkomen.

Joe's Massa

JOE’S MASSA
Vorig jaar hadden we als SMEW de eer, om als eerste deze band aan te mogen kondigen. Nu, een jaar later doen we dat gewoon nog eens dunnetjes over! Verschillende lokale muzikanten, deelden een passie voor de muziek van bluesgitarist Joe Bonamassa. Gitaristen Timo en Dennis wisten het niet eens van elkaar en moesten dus nodig aan elkaar worden voorgesteld. Zo geschiedde en kwam Joe’s Massa tot stand. Voor beluisteraars van Arrow Classic Rock mag Bonamassa geen vreemde zijn. In Gerry Jungen’s Bluesbox is hij regelmatig de revue gepasseerd. Vaak bovenaan een of ander lijstje. Joe’s Massa bestaat uit: Mariska de Lange, Timo Groot, Dennis Dijkstra, Djowie Tromp en Do Jacobson.

Moers

MOERS
Inmiddels geen onbekende naam meer op Winterstoppop of andere muzikale activiteiten in de buurt. Ach ja, zullen we ze dan toch nog maar een keer aan je voorstellen?

“Proost!”, zeiden Han en Ard tegen elkaar op MidWoodstock 2014, toen ze hun nieuwe bandje Moers hadden opgericht. Het moest een band worden met een doel: Het Goede Doel. Han zei: “Doe Maar!”. Stan sloot zich daar snel bij aan, en riep: “Bløf!”. Het punt is duidelijk: het is Nederlandstalige popmuziek wat de klok slaat. Het stel ging op zoek naar een goede drummer; helaas was alleen Hjalmar beschikbaar. Hij moest het even aan zijn moeder vragen, maar mocht gelukkig meedoen! Met een goede toetsenist erbij zou het helemaal De Bom zijn. Al snel werd Niels gevonden om die vacature te vullen. Met vijf ervaren muzikanten waren de repetities snel succesvol; al na drie maanden was het optreden op Winterstoppop een debuut van formaat. Stiekem dansen hoeft niet, na een optreden van Moers is iedereen van de wereld! Met een setlist vol dansbare hits en vrolijke meezingers bezorgen ze de luisteraars een waar feest. Sinds dat biertje op Midwoodstock wordt nog steeds met groot enthousiasme gerepeteerd, om een zo groot mogelijk arsenaal aan liedjes op te bouwen. Het resultaat: Moers – Pop in je moerstaal.

EVEN VOORSTELLEN #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *