Even voorstellen #3 – Winterstoppop

Een nieuwe voorstelronde! Dit keer met twee oude bekenden, maar we stellen vandaag ook twee Winterstoppop debutanten aan je voor.

Kratje Bier Winterstoppop 2017
Kratje Bier
Kratje Bier maakt in 2017 hun winterstoppop debuut en dat wordt een groot feest! Zoals ze zelf omschrijven: 3 mafkezen, bier en gitaren! Zo ontstond de band van Marc de Groot, Marijn Maarse en Huub Sijm in 2015. Een aantal gitaren later zijn er ook een basgitaar en een drumstel aangeschaft. Covers zijn ingestudeerd en eigen nummers zijn geschreven. Met teksten over het leven van een boer in het weekend. Een show van deze West-Friese muzikanten staat garant aan sensatie, gezelligheid en een heerlijk potje boerenrock muziek. Natuurlijk is een show niet compleet zonder… Je raad het al: Een Kratje Bier.
Kijk ook eens op http://kratjebier.rocks

Sugar Rays Winterstoppop 2017

Sugar Rays
The Sugar Rays zijn oude bekenden van Winterstoppop, in 2017 zullen zij voor de derde keer het Winterstoppop podium betreden. Deze band onder leiding van Mariska de Lange brengt heerlijke rhythm, blues en rock & roll covers ten gehore die in de sixties en seventies gespeeld werden in Austin Texas, USA. De band geniet zichtbaar van het spelen van dit muziekgenre. Met een reperoire gebaseerd op de officieel nooit uitgebrachte opnames van de jonge Stevie Ray Vaughan en Lou Ann Bartion en een aanvulling met covers van o.a. Jimmy Reed, Etta James en Beth Hart, kan je eigenlijk niets meer dan genieten bij een show van de Sugar Rays.
Kijk ook eens op www.sugarrays.nl

Mister Jeff SMEW
Mister Jeff
Mister Jeff hebben we inmiddels al twee keer mogen verwelkomen op Winterstoppop. En ook op deze 14e editie betreden deze mannen weer het podium. Een tijdreis van gouden rockmuziek is hoe je de show van Mister Jeff kan noemen. De vijf mannen hebben allen een passie voor rockmuziek en alles wat klinkt binnen dat genre.

De band is al ruim vier jaar samen en heeft veel plannen om volgas door te koersen naar een muzikale toekomst. Een toekomst met nog meer goede muziek, scheurende gitaren en knallende optredens. Kan je niet wachten tot de toekomst? Ook op Winterstoppop komen deze mannen een onverwoestbare set met rockmuziek neerzetten.
Kijk ook eens op https://www.facebook.com/MisterJeffrock

FilthyMcNasty op Winterstoppop 2017

FilthyMcNasty
Ook een van de nieuwe namen op Winterstoppop! Dit jaar verwelkomen we FilthyMcNasty, een 4-mans formatie met roots in Hoorn en Hoofddorp. Deze band bracht in 2015 hun eerste EP uit en zijn in de regio (en daar buiten) zeker geen onbekende naam. Zo stonden ze eerder op o.a Zomerpop en in het voorprogramma van o.a. Peter Pan Speedrock en John Coffey! De muziek die ze maken hebben ze zelf gedoopt tot ‘Hi-Speed Rock&Roll’, geïnspireerd door diverse punk-, metal- en hardcorebands. Dit kan niet anders dan een verpletterende show worden op Winterstoppop! Oh en pas op, want als je ze gezien hebt, wil ook jíj in een band spelen.
Kijk ook eens op http://filthymcnasty.nl

 

Even voorstellen #3 – Winterstoppop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *