EVEN VOORSTELLEN #3

We hebben weer drie nieuwe namen om aan te kondigen, en niet zomaar drie! here we go!

Just Wednesday

JUST WEDNESDAY
Just Wednesday is een blues, soul en funk band uit Noord-Holland. De band onderscheidt zich van andere bands niet alleen vanwege twee (!) zangeressen en sterke blazerssectie maar zeker ook vanwege hun repertoire. Luisteren naar Just Wednesday is dan ook een muzikale ontdekkingsreis langs verschillende stijlen van gecoverde blues, soul en funk muziek.

Denk bijvoorbeeld aan de energieke Sharon Jones and the Dap-Kings, de allrounder Stevie Wonder, de onverwachte blues kant van Cindy Lauper of de eigenzinnige Amy Winehouse. En natuurlijk nog veel meer! Onze beide zangeressen Dayenne en Marijke zingen met hart en ziel alle covers.

De Swandalen

SWANDALEN
Wilde Rockers met ongekend muzikaal talent en een zwak voor goedkope frisdrank en cocaïne.
(bron: eigen facebook..)

Winterstoppop 2017 Line Up

THE TITANIUM WHITE
The Titanium White is een psychedelische rockband uit Onderdijk. In 2012 zag de band het levenslicht. Na verschillende wisselingen in de formatie zijn Hjalmar, Rhythm en Nick de huidige bandleden.

Rhythm, gewapend met oude orgels en piano’s, Nick met scheurende gitaren, synthesizers en andere keyboards en Hjalmar beukend op zijn drumstel geven een vibe af die past in het beeld van de sixties.

Psychedelische rock staat centraal bij deze drie muzikanten en ze nemen je mee op hun muzikale ontdekkingsreis.
“Wij noemen het zelf graag psychedelische rock in de breedste zin des woords. In onze nummers komen ook onderdelen uit jazz en blues naar voren. De beste samenvatting zou zijn: hard maar lekker. We zouden zeggen: luister het maar en omschrijf het zelf.”

EVEN VOORSTELLEN #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *