Even voorstellen #5 – Winterstoppop

Winterstoppop 2017 komt steeds dichterbij en dat betekend dus ook dat het tijdschema er aan zit te komen! Vandaar dat dit alweer de laatste voorstelronde is, nu weten jullie precies wat er speelt!

Bullshit Rhythm 2017

Bullshit Rhythm
Bullshit Rhythm is een punkband uit Hoogkarspel/Westwoud met een voorkeur voor het verpunken van bekende hits. De vergelijking met Me First and the Gimme Gimme’s is snel gemaakt natuurlijk.
Lekker dansen, moshen en springen op een rappe versie van Nothing Compares 2 U, wie wil dat nou niet?
Bullshit Rhythm bestaat uit Remko Dijkstra, Bas Rijpkema en Sjerk Wieffering.
Voorproefje? https://www.facebook.com/Bullshit-Rhythm-1224719580950358/

The Titanium White

The Titanium White
The Titanium White is een psychedelische rockband uit Onderdijk bestaande uit Hjalmar, Rhythm en Nick. Samen geven zij een vibe af uit de sixties en seventies. Psychedelische rock staat centraal bij deze drie muzikanten en ze nemen je mee op hun muzikale ontdekkingsreis. Omdat Rhythm en Nick beiden multi-instrumentalisten zijn komt de band altijd verrassend uit de hoek. “Wij noemen het zelf graag psychedelische rock in de breedste zin des woords. De beste samenvatting zou zijn: hard maar lekker. We zouden zeggen: luister het maar en omschrijf het zelf.” Reacties mogen op het Facebook-muurtje van hun pagina: https://www.facebook.com/TheTitaniumWhite/?fref=ts

Joe's Massa Joe Bonamassa Tribute

Joe’s Massa
Verschillende lokale muzikanten, de een met net iets meer Winterstoppop-ervaring dan de ander, deelden een passie voor de muziek van bluesgitarist Joe Bonamassa. Gitaristen Timo en Dennis wisten het niet eens van elkaar, en moesten dus nodig aan elkaar worden voorgesteld. Zo geschiedde en er kwam een gelegenheidsband tot stand.
Voor beluisteraars van Arrow Classic Rock mag Bonamassa geen vreemde zijn. In Gerry Jungen’s Bluesbox is hij regelmatig de revue gepasseerd. Vaak bovenaan een of ander lijstje. Kent u hem niet? Misschien dit even checken: https://www.youtube.com/watch?v=O_8mYv4EPjY
Joe’s Massa bestaat uit: Mariska de Lange, Timo Groot, Dennis Dijkstra, Djowie Tromp en Do Jacobson.

Duo Daan&Laura
Duo Daan & Laura

Tijdens het prachtige evenement winterstoppop staat er in de middag een akoestisch duo voor je klaar. Niet met het soort muziek dat vaker wordt gespeeld, maar met een bijzondere mix tussen blues, soul en R&B. (Huh? Hebben ze dat ook in Seattle? Ja, gelukkig wel:) ) Daan en Laura combineren herkenbare nummers met groovy ritmes. Voeg daar een dosis gezond enthousiasme aan toe en je hebt een vermakelijke middag. Tot 29 januari!

Even voorstellen #5 – Winterstoppop

Eén gedachte over “Even voorstellen #5 – Winterstoppop

  • juli 31, 2017 om 2:14 pm
    Permalink

    Schrijven uitstekend, goed werk, dank je!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *