EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

Tickets kopen? Doe Maar!
* MOERS (Achterzaal 23.50u – 00.30u)
 
Kan je niet genoeg krijgen van de Nederlandstalige muziek? Na rondje Doe Maar kan je nog meer dansjes doen bij Moers! Na een paar jaar afwezigheid staan ze weer op de buhne!
 
“Proost!”, zeiden Han en Ard tegen elkaar op MidWoodstock 2014, toen ze hun nieuwe bandje Moers hadden gestart. Het moest een band worden met een doel: Het Goede Doel. Han zei: “Doe Maar!”. Stan sloot zich daar snel bij aan, en riep: “Bløf!”. Het punt is duidelijk: het is Nederlandstalige popmuziek wat de klok slaat.
 
Het stel ging op zoek naar een goede drummer; helaas was alleen Hjalmar beschikbaar. Hij moest het even aan zijn moeder vragen, maar mocht gelukkig meedoen! Met een goede toetsenist erbij zou het helemaal De Bom zijn. Al snel werd Niels gevonden om die vacature te vullen. Met vijf ervaren muzikanten waren de repetities snel succesvol; al na drie maanden was het optreden op Winterstoppop een debuut van formaat. Stiekem dansen hoeft niet, na een optreden van Moers is iedereen van de wereld!
 
Met een setlist vol dansbare hits en vrolijke meezingers bezorgen ze de luisteraars een waar feest. Sinds de “gebeurtenissen” van 2020, is Moers op een laag pitje gegaan. Maar vanaf 2023 gaat het gas weer vol open.
 
* EMMA KONING & BAND (Voorcafé 22.50u – 23.40u)
 
Deze groep muzikanten is, zoals het vaak gaat, op spontane wijze bij elkaar gevoegd. Met de ambitie om bij een reeks Nederlandse festivals te spelen is er een band bij elkaar geraapt die verassend goed klikte. Een afvaardiging daarvan speelt 18 februari een aantal mooie nummers die niet samen te vatten zijn binnen 1 genre. Er wordt gesjoemeld tussen Classic Rock, hedendaagse pop en soms wat Funk. Momenteel heeft de band nog geen naam, maar helaas was “Band Zonder Naam” al in beslag genomen.
EVEN VOORSTELLEN – LINE UP WINTERSTOPPOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *