Meet the crew #3: Arjan!

Vertel eens kort iets over jezelf!
Mijn naam is Arjan Neuvel, ben 30 lentes jong en woon samen met mijn lieve vriendin Suzanne in het mooiste dorp aan de rand van het ijsselmeer: Wervershoof. Tijdens mijn dagelijks leven hou ik mij naast SMEW vooral bezig met het afhandelen van aanrijdingen bij een verzekeraar.

Je muziek voorkeur?
(Live) muziek.  Uiteraard moet de artiest in kwestie wel talent hebben en heb ik best een voorkeur voor het soort muziek. Ik som wel een aantal bands op: Pink Floyd, Led Zeppelin, Rage against the machine, Pearl Jam, Tame Impala, Muse, Rammstein,  Slash,  The Doors, Iron Maiden, Metallica, Foo Fighters en vele anderen.

Wat is jouw taak binnen de organisatie?
Ik zit binnen de stichting als Dagobert Duck op de centen, verder hou ik me bezig met loonadministratie, financiele administratie en een hele hoop randzaken voor onze evenementen.

Waarom ben je actief bij Westfrieslands, wat is er zo leuk aan het organiseren?
Nou, dit festival begon ooit als een kermisborrel met een paar kratten bier, vervolgens zijn we elk jaar aan de slag gegaan met verbeterpunten om het een mooier feest te maken. Het mooiste is voor, tijdens en na het weekend zelf als alles draait en de bezoekers een skoftige tijd hebben tijdens een SMEW evenement.

Wat maakt Westfrieslands volgens jou nou zo leuk?
De lokale gemeenschap bijeen brengen tijdens een kneuterig muziekevenement , niks mooiers dan dat.

Wat is de kracht van een goed festival?
Een mooie sfeer, goede line-up, lekker weer, super-vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk de vele gezellige bezoekers die ons festival weten te vinden.

En waarom moeten mensen dan juist dit jaar naar Westfrieslands komen?
Men moet niet alleen dit jaar komen, maar alle jaren! Een festival met goede muziek en een gemoedelijke sfeer. Dat, en een lekkere borrel (of een frissie natuurlijk) erbij, maken het tot een prachtig feest!

Wat vind jij zelf van de bevestiging van the Doors in Concert?
Aangezien ik weer eens te laat was met het bestellen van een kaart van hun andere optredens in de buurt vind ik dit een mooie gelegenheid om ze alsnog te bewonderen.

Welke evenementen ga je graag heen, buiten Westfrieslands?
Rock Werchter, dijkpop en live muziek zoals vaak in het cafe in Wervershoof te vinden is.

 

Meet the crew #3: Arjan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *