Meet the crew #5: Nick!

Vertel eens kort iets over jezelf!

Hallo ik ben Nick, en ik heb te veel hobbies. Muziek maken, motor rijden, auto rijden, instrumenten(gear) verzamelen, aan m’n kever knutselen, m’n Ducati poetsen(oké, dat dan niet zo vaak). Ik speel in ongeveer 5 bands(The Titanium White, The Surphonics, Crows From Ashes, Michael Barkey & The North Tones, en Ummagumma) en doe nog wel eens sessie werk voor andere bands(Ricky de Sire, Johnny Westone, Mind The Mill).

Je muziek voorkeur?

Mijn muziek voorkeur gaat alle kanten op, van Prog Rock, tot Jazz, Garagerock, Hip Hop, DnB, Psychedelic rock, Metal, en ga zo nog maar een tijdje door. 

Pascal grapt altijd dat ik een gedeelde 1e plek heb als het gaat om bands, en dat klopt ook, want er is geen “beste” band. Zo staat op nr 1 Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors, The Beatles, Steely Dan, Focus en Earth and Fire

Wat is jouw taak binnen de organisatie?

Ik weet mijn taak eigenlijk niet echt te omschrijven, ik begon met me een beetje te bemoeien met het geluid en de opbouw jaren terug en nu wordt Westfrieslands bij mijn ouders achter op het land gehouden en ga ik over de line-up, podium en het geluid.

Waarom ben je actief bij Westfrieslands, wat is er zo leuk aan het organiseren?
Het leukste aan het organiseren is het mooi aankloten, het opbouwen, BBQ’tje na een klus dag, en de dag zelf zien dat andere mensen het naar hun zin hebben door het werk wat je als organisatie heb uitgevoerd. 

Wat maakt Westfrieslands volgens jou nou zo leuk?
Dat we als klein festival onze dingen voor elkaar hebben en we altijd een vet leuke line-up hebben!

Wat is de kracht van een goed festival?
Goede muziek en een biertje.

En waarom moeten mensen dan juist dit jaar naar Westfrieslands komen?
Dou, Young & Younger, en The Doors in Concert… need I say more?

Wat vind jij zelf van de bevestiging van the Doors in Concert?

Nou, ik vond het wel spannend.

Welke evenementen ga je graag heen, buiten Westfrieslands?Winterstoppop, Molenpop 😉 en alle andere muziek gerelateerde evenementen. Daar naast ga ik ook graag naar evenementen zoals Internationaal Kever Weekend Wanroij, Le Bug Show Spa, Keverdag Schagen, en sinds dit jaar ook verschillende Ducati evenementen.

Verder nog iets kwijt?
Ja, m’n zonnebril, heeft iemand die gezien?

Meet the crew #5: Nick!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *