Meet the crew #6: Briggitte

Nou ja, nu ben ik het haasje. Ik schijn mij te moeten voorstellen vanwege Westfrieslands Festival en SMEW. Ik ben dus Briggitte en de jongste van het hele stel. Sinds vorig jaar help ik mee bij WF vanwege het horeca gebeuren en de plakafdeling. Wat overigens een pracht feessie was. Sinds begin van het jaar mag ik mij secretaris noemen van SMEW wat ik best een eer vind. Zelf vind ik het skôftug om naar concerten en festivals te gaan. Met de mannen (en mijn vriendin) naar een tribute van Motörhead (Snaggelthoöt), Bökkers, Ironic Maiden (hihi), laatst nog bij Rammstein geweest in Rotterdam altijd gaaf. Het steviger segment maar ook de jaren 70 muziek draag ik een warm hart toe. Nederlandstalig heb ik geen moeite mee.

Als er maar genoeg blije mensen zijn is het altijd prachtig om daar iets voor te organiseren zijn. Tis ook een kick om te zien dat, wat je samen met de andere organiseer, groter te zien worden (Westfrieslands Festival en Winterstoppop). Genietend van de muziek, blije gezichten en een prachtige sfeer hopen te creëren. Dat geeft een heerlijke voldoening, vooral als je het ook met lokale bandjes allemaal weet rond te breien EN de vrijwilligers.

Een geslaagd festival heb je, als je alleen maar blije en gezellige mensen tegen komt op het festival, met knappe muziek en een lekker koud biertje. Maar ook als je er mensen over hoort praten, zijnde nagenietend van de dag zelf en dan vragen wanneer het volgende festival gepland staat.  Skitterend!! Dat the Doors komme is hillegaar gaaf, wat een topband is dat zeg. Manifesto en P3 diverse keren uitverkocht en nu staan zij bij ons op het festival, ja op ons Westfrieslands. Wauw, te gek voor woorden. Ik wens een ieder een prachtig festival toe met veel gezelligheid, mooie mensen en een te kort aan ganzen.

Meet the crew #6: Briggitte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *