Meet the crew #7: Chris!

Ik ben Chris de vries 35 lentes jong en vader van 3 kinderen .

Daarnaast run ik mijn eigen bedrijf De Vries Boomverzorging.

Na heel wat jaren als hobby op de taxi te hebben gereden bij Taxi Dop in Schellinkhout ben ik nadat dit bedrijf met pensioen ging en dus stopte al vrij snel in de horeca beveiliging beland en heb bij verschillende kroegen aan de deur gestaan  niet als uitsmijter nee ik smeet de mensen naar binnen. ik kwam al vrij snel met regelmaat achter de bar te staan als er mensen ziek waren dit vond ik zo leuk dat ik mijn papieren ging halen en overal op festivals ging tappen. En zo werd ik dus gevraagd om op Westfrieslands  toen nog op de Molenweg aan de deur te staan. Het jaar er op kwam ik bij de club en zo ben ik bij de organisatie beland wat ik dan ook met veel plezier doe. ik regel nu met Briggitte de Horeca en het posters plakken. Daarnaast regel ik de beveiliging en bied ik mijn loods aan voor opslag en natuurlijk onze bouwploeg.

Wat ik zo leuk aan Westfrieslands vind is dat we met een leuke ploeg vrijwilligers elk jaar weer wat leuks weten neer te zetten voor jong en oud en overal van mensen positieve reacties te krijgen dit geeft gewoon een kick.

De kracht van een goed festival is een goeie organisatie en planning ook moet je met muziek keuzes voor ieder wat te bieden hebben .

Waarom ik iedereen aanraad juist naar dit festival te komen is dat dit festival gezellig klein is waar we de prijzen laag proberen te houden en evengoed steeds een goede line up weten neer te zetten.

Wat ik vond van de bevestiging van de Doors ik vind dit geweldig dat we dit toch maar even voor elkaar hebben gekregen door hard te werken met het hele team..

Zelf ga ik niet heel veel meer naar Festivals Dijkpop ben ik altijd nog van de partij voorheen ging ik elk jaar naar de zwarte cross.

Ik hoop voor dit jaar op prachtig weer en natuurlijk weer heel veel blije gezichten te zien en wens een ieder een fantastisch leuke dag

Meet the crew #7: Chris!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *