Succesvolle zomer voor SMEW!

Wij als bestuur kunnen terugkijken op een ontzettend fijne zomer, mede dankzij jullie… Onze bezoekers! Westfrieslands dit jaar was een fijn succes, leuke mensen, goede bands en zelfs het weer hadden we mee deze kermis Wervershoof! Inmiddels hebben we uitgebreid geëvalueerd en weten we wat er allemaal beter kan.

Molenpop Foto's 2017Echter, veel tijd hadden we daar ook weer niet voor, een paar weken later was het al weer tijd voor Molenpop… Wederom weer een zeer zonnige editie, waarvan je de foto’s hier kunt bekijken. Megan Fleur startte de dag met heerlijke covers en mooie eigen liedjes, later op de dag kwam zij nog terug om de pauzes op te vullen. Van het ene uiterste stappen we gelijk over, naar het andere uiterste wanneer Maple Leaf het volume opendraait. Er waren wat twijfelende gezichten, maar wanneer iedereen gewend is aan het volume geniet iedereen volop. Als laatste speelt FireProof, herkenbare en dansbare muziek.

En of dat nog niet genoeg was, hadden wij voor onze zomer nog een prachtige kers op de taart. 200 jaar Wervershoof. Een prachtige afsluiter voor onze zomer en voor het succesvolle jubileumjaar. Wat was dit een een ongelofelijke topavond. We hebben de leukste reacties gehad van vrijwilligers, muzikanten en natuurlijk van het publiek. Iedereen heeft genoten en daarom willen we ook iedereen die aanwezig was – muzikant, vrijwilliger of bezoeker – bedanken! Er werd heerlijke gedanst op de foute hits, keihard meegerockt op de bekendste rock klassiekers en bij bijna elk nummer werd er wel door iemand meegezongen. Het was een avond waar saamhorigheid en ons kent ons de boventoon voerden en waar we als Wervershovers weer trots op mogen zijn! Waar een klein dorp groots in kan zijn!

Boek 25 jaarWat we nu gaan doen? Stilzitten? Nee absoluut niet! Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van het Boek 25 jaar SMEW en de Top 2000 quiz voor oudejaarsavond. Daarnaast zijn we alweer lekker aan het brainstormen voor Winterstoppop en de rest van de invulling van 2018!

Succesvolle zomer voor SMEW!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *