THE COPS: Hoofdact Winterstoppop 2020

Bent u bezig met veiligheid? SMEW wel!

Meer blauw op straat! Het is een terugkerend thema rond iedere politieke verkiezing. Ook terugkerend is het resultaat: nihil, de belofte van politici wordt structureel niet nagekomen. SMEW is dat zat en doet er daarom zelf iets aan: de politie uitnodigen als hoofdact voor Winterstoppop 2020. Thema: Law & Order. Wees niet bang, wij zullen de plaatselijke wijkagent niet dwingen om achter de microfoon plaats te nemen (al is dat eigenlijk best een grappig idee). Nee, wij hebben het over Police-coverband The Cops! En voor u de vraag stelt, ja ze doen ook nummers uit het solo-repertoire van Sting

Achter de schermen is onze programmeur Nick Haakman overigens nog druk bezig om de rest van de (bajes) line-up te vullen met andere criminelen. Eeh, muzikanten natuurlijk. Houd onze updates dus goed in de gaten! En zorgt u dat u 25 januari aanwezig bent tijdens dit muziekspektakel in ’t Fortuin te Wervershoof. Dan heeft u altijd een alibi!

Meer info over The Cops? Check: https://www.facebook.com/pg/TheCopsNederland/about/?ref=page_internal

De aankomende tijd zullen wij ook de andere bands aan u voorstellen:

Huub Sijm, Daan Appelman, Masja Verdonschot, Joe Hart, Barney Willemse, Giel Montanjes, Les Hommes Du Nord, The Tune, JVT Band, StereoJacks coverband, De Petoempers, High Heels & Sneakers, The CC Project, The Titanium White & Royal Blød!
THE COPS: Hoofdact Winterstoppop 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *