Update: 200 jaar Wervershoof

In 2017 bestaat Wervershoof 200 jaar! Reden voor feest, dat dachten ook de bestuursleden van de Stichting 200 jaar Wervershoof die hiervoor is opgericht. Inmiddels zijn de voorbereidingen wat betreft de evenementen en de promotie hiervan in al volop gaande en ook Stichting Music Events zal hier deel van uit gaan maken.

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma 200 jaar Wervershoof

Zondag 7 Mei staat in het teken van 200 jaar kerk. Er komt een processie tocht vanaf het Raadhuis naar de kerk waar een mis zal worden gehouden m.m.v. de koren van Wervershoof.

Zondag 11 juni staat in het teken van 200 jaar onderwijs. Dit wordt gehouden in de Werenfridusschool, waar het onderwijs door de jaren heen zal worden uitgebeeld.

Zaterdag 1 juli en zondag 2 juli staan in het teken van al onze sportverenigingen. Deze 2 dagen zullen worden gehouden in de Dars. De verenigingen zijn uitgenodigd om mee te denken over hoe deze 2 dagen ingevuld kunnen worden voor elke vereniging en voor alle inwoners.

Donderdag 28 september is de eerste avond van een 3 daags evenement die gehouden zal worden in een grote feesttent. Deze wordt geplaatst op het dorpsplein in het centrum van ons dorp. Deze donderdagavond staat in het teken van 200 jaar ondernemerschap en is dan ook voor deze ondernemers en aanhang bestemd.

Vrijdag 29 september staat in het teken van al onze verenigingen/stichtingen en inwoners van Werverhoof. Dit wordt voor hen ook een feestavond.

Zaterdagmiddag 30 september, de slotdag, beginnen we om 14.00 uur voor oud-Wervershovers en ouderen, waar een receptie voor wordt georganiseerd met een koppie en een borrel. Zaterdagavond wordt een geweldig feest voor een ieder die wil komen, dus voor jong en oud en zullen de festiviteiten omtrent het 200 jarige bestaan worden afgesloten.

De muzikale invulling op vrijdag 29 september gaan wij als Stichting Music Events Wervershoof invullen. Tijdens onze laatste vergadering zijn er al verschillende plannen gesmeden en we kunnen jullie vertellen dat de ideeën groots zijn! Zodra er concretere plannen zijn en we naar buiten kunnen treden, volgt er meer informatie over deze avond.

Voor informatie wat betreft 200 jaar Wervershoof kun je terecht op de facebook pagina en ook door middel van de Binding zal de stichting de Wervershovers op de hoogte houden.

Update: 200 jaar Wervershoof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *