WESTFRIESLANDS 2019 IN LA STIJL!

Vanavond om 19.00u, kun jij je kaarten voor Westfrieslands 2019 gaan bemachtigen! In de voorverkoop betaal je er dit jaar 8 euro voor, exclusief servicekosten. Aan de deur, op de dag zelf, ben je een tientje kwijt. Waarom je deze kaarten zo graag wilt? Nou voor de drie namen die we nu al gedeeld hebben!

THE BIG ANNOUNCEMENT

Gisteren, lieten we namelijk weten wat dit jaar onze grote trots is. Ook al is eigenlijk het hele festival en het programma onze trots. Echter, mogen we dit jaar met trots onze headliner presenteren: DE THE DOORS IN CONCERT! Stiekem, was dit door ons eigen enthousiasme al niet voor iedereen een geheim meer. Maar, dat neemt de trots niet weg. De aankondiging in een notendop?

”Toen Westfrieslands nog een eenvoudige kermisborreltje was bij de familie Schmidt in de achtertuin, werd er al gefilosofeerd over een grote hoofdact. En The Doors stond hoog op het verlanglijstje. Het echte zaadje werd waarschijnlijk al vééél eerder geplant. Wij hebben namelijk sterk het vermoeden dat onze programmeur Nick Haakman naast een platenspeler ter wereld is gekomen, waarop op dat moment een plaat van The Doors werd gedraaid. Óf een plaat van Focus. Óf Earth & Fire. Of was het toch Pink Floyd? Nick heeft al deze bands op nummer één staan dus hij weet het zelf ook niet. Maar het moet wel The Doors zijn geweest anders is dit verhaal niet leuk. En omdat de echte band niet meer te boeken is moet dan maar gewoon de beste coverband van Nederland in je achtertuin. En dat gaan we doen ook.

Overigens zal het ook zeker het welbehagen van SMEW-oudgediende René Dol hebben, die tijdens een optreden van de band in Manifesto al zei: ‘hey uhh hoofdact op Westfrieslands denk?!’ En zo geschiedde. De datum werd met de bandleden gecheckt. De penningmeester werd per app op de hoogte gebracht dat hij zijn begroting bij kon gaan stellen. Nick nam zijn zoveelste Hammond orgel over van de toetsenist. En het was geregeld. Tot 3 augustus. See you in Keut.”

Maar, dat is niet alles

Eerder, kondigden wij namelijk al de Dou aan met een prachtige aankondiging rondom hun droom om door te breken in Amerika. Echter, komt die niet echt van de bodem en omdat de organisatie het toch een beetje met de heren te doen heeft, is besloten om een stukje van Sunset Boulevard op het festivalterrein na te gaan bouwen. Want als de Dou niet naar Los Angeles komt, dan halen we Los Angeles maar naar de Dou.

High Heels & Sneakers

Ook dit jaar had onze programmeur bij Westfrieslands weer de uiterst lastige taak om mensen die wegrennen bij het horen van de prachtige teksten van de DOU, terug het festivalterrein op te lokken met wél goeie muziek. Het contrast kon haast niet groter zijn dan met de band waarop de keuze is gevallen. Deze band heeft een zangeres met een dijk van een stem, goed ingespeelde muzikanten, en is toch ook wel een beetje classy: High Heels & Sneakers, de formatie rond frontvrouw Mariska de Lange. Dus trek je stoute schoenen (sneakers) of naaldhakken aan, en dansen over dat weiland! (En pas op voor de ganzenkak.)

Morgen dus, via de link op Facebook of op de hoofdpagina van deze website, bemachtig jij op de meest makkelijke manier jouw kaarten voor Westfrieslands 2019

WESTFRIESLANDS 2019 IN LA STIJL!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *