Westfrieslands 2022: De kaartverkoop start bijna!

bron afbeelding

Probeert u ook al weken de 6e van augustus vrij te houden in uw agenda? Ruzie met uw partner omdat die dat weekend een vakantie probeert te boeken, of nog erger een familieuitje? Uiteraard met de schoonfamilie. En oom Henk, die niet helemaal 100 is en al zijn kattenfoto’s weer de revue wil laten passeren. Herkent u een dergelijke situatie? Dan hebben wij van Westfrieslands goed nieuws: de verlossing is nabij! De kaartverkoop start volgende week! 

Eerlijkheidshalve gebied ons te zeggen dat we het ook niet langer kunnen afhouden. Vooral sinds de aankondiging dat de Dou weer aanwezig zal zijn op Westfrieslands is de meute niet meer te houden. Diverse bestuursleden worden momenteel gestalkt door personen die zo snel mogelijk een kaartje willen bemachtigen. De rechter heeft inmiddels al diverse contactverboden opgelegd. Kortom, het kan zo niet langer. 

Op  vrijdag 17 juni dient u te zorgen dat u om 20:00 uur klaar zit met uw 3 laptops, Ipad, 5 mobiele telefoons, en supersnelle internetverbinding. Oefen maar vast met die F5 Refresh knop want het gaat dan echt beginnen! Blokkeer nu je agenda, en mis het niet!

Westfrieslands 2022: De kaartverkoop start bijna!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *