Westfrieslands Festival!

Ook dit jaar is er weer een editie van het Westfrieslands Festival! Er zijn wel een aantal kleine aanpassingen ten opzichte van de vorige jaren. We hebben besloten om het festival dit jaar niet met kermis Wervershoof te houden, maar in het “helaas vrijgekomen” Vlietpopweekend. Ook is de locatie wederom verplaatst: het festivalterrein bevindt zich nu in Onderdijk, met prachtig uitzicht op de Vliet. Dit jaar hebben we óók aan de kleine Westfrieslandsgangers gedacht, zodat je geen oppas hoeft te regelen voor het kleine grut.

Natuurlijk zijn er ook een flink aantal dingen niet veranderd. Er zullen dit jaar weer een aantal bands en DJ’s staan om voor het muzikale vermaak te zorgen, de bar is nog steeds geopend met ijskoude heerlijke dranken en de gezelligheid is natuurlijk ook als vanouds.

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan de indeling van het festivalterrein, de line-up en overige belangrijke onderdelen die ons feestje tot hét feestje moeten gaan maken. Een feestje dat geen feestje is zonder jouw aanwezigheid!

Binnenkort zullen we de eerste namen en details bekend gaan maken, alles voor een fantastisch Westfrieslands Festival! Voor de laatste updates volg je natuurlijk ons Facebookevenement!

Voor dit festival zijn we ook nog opzoek naar sponsoren! Je kunt daarom ‘vriend worden van Westfrieslands festival!’

Voor € 100,- per jaar sponsor je ons prachtige evenement.
Wat krijg je hiervoor terug?
– Gratis toegang voor 4 personen.
– 20 consumptiemunten.
– Vermelding van jouw naam op de banner bij de entree.
– Natuurlijk ook een prachtige happening tijdens het festival zelf.

Voor € 25,- meer krijg je tevens een jaar lang vermelding op onze website www.smew.nl
Dit alles is mogelijk voor zowel particulier als bedrijf.

Meld je dus snel aan via info@smew.nl
Mede door jouw steun zal het festival een succes worden!
Dit jaar is het festival op 4 augustus 2018 in Onderdijk. Zie voor meer informatie over het festival het facebook evenement!

Westfrieslands Festival!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *