Winterstoppop – Even voorstellen #1

Allereerst wensen wij jullie allemaal uiteraard een ontzettend mooi en muzikaal 2020 toe! Tijd om in delen de artiesten van Winterstoppop 2020 aan u voor te gaan stellen!

Masja Verdonschot Winterstoppop 2020

Masja Verdonschot
 Voor Masja begon het ooit in het vorige decennium, 2013 om precies te zijn. Inmiddels speelt Masja dit jaar alweer voor de 5e keer op Winterstoppop. Wervershoof is en blijft toch wel de favoriete en vooral vertrouwde thuishaven. Door de jaren heen speelde Masja op verschillende podia in de regio en in Amsterdam, variërend in gezelschap. Dit jaar solo met covers uit diverse genres maar ook met nieuw eigen werk, waar ze het publiek een beetje stil probeert te krijgen met lieve kleine liedjes. Bij ons zal ze dit jaar het podium in het voorcafé betreden om ons te betoveren.

The CC Project op Winterstoppop 2020

The CC Project
Wanneer je van lekkere, sfeervolle, swingende soul houdt, ben je bij The CC Project aan het juiste adres. Deze band, die vanuit Hoorn zal afreizen naar Wervershoof betreft een 8-koppige Soulband. Dans de veters uit je schoenen op nummers van legendes als James Brown, Otis Redding, Sam & Dave en Etta James. The CC Project bestaat naast onze twee zangeressen Renske de Kroon en Monique de Meza, uit de blazerssectie Martine Berbée (altsaxofoon) en Anita Heilig (tenorsax) en Chris de Kroon (trompet). Op bas hebben wij Erwin Edel en gitaar Mathijs Arents. Drummer Sander Foen a foe. maakt ons feest compleet! Hold on, ‘cause we’re coming!

En of ze dat doen, wij hebben er ontzettend veel zin in, de nieuwe veters zijn al ingeslagen. Tevens, zijn wij niet aansprakelijk te stellen voor de slijtage aan jouw (dans) schoenen.

Giel Montanjes @ Winterstoppop 2020

Giel Montanjes
Wie doet het ?? Dat ene liedje, die ene band … stiekem erg leuk… De “Giel Montanjes” flikken het gewoon !! Met bezieling, puur en gevoelig rauw komt muziek uit vervlogen én recente tijden voorbij. Nummers van oa : Gerard Cox, Het Goede Doel, Herman van Keeken en André Hazes, maar ook : Blöf, de Dijk en Acda & de Munnik komen aan bod. Gespeeld in trio bezetting, eerlijk en zonder opsmuk.

Winterstoppop – Even voorstellen #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *