Winterstoppop – Even voorstellen #2

StereoJacks coverband stelt zich voor:
Wij zijn StereoJacks 🎶 en we zien er naar uit om lekker te rocken op Winterstoppop! We spelen covers van muziek uit de jaren ’70 t/m heden in de genres rock, pop en swing. Echte classics in combinatie met nummers die je niet zo snel terughoort. Verwacht meerstemmige zang, gitaren, drums, bas, synthesizer en een verrassende setlist en denk daarbij bijvoorbeeld aan Daft Punk, Oasis, Elvis Presley maar natuurlijk ook vele anderen. We zien jou graag lekker meebrullen! Misschien zelfs ook nog even jou voetjes van de vloer? Tot de 25e! 🤘


Huub Sijm
Huub Sijm. Wie kent hem onderhand niet? Begonnen op jonge leeftijd met z’n maten van Kratje Bier. Met boerenrock door de regio. Iedereen zag en hoorde dat er meer in het vat zat, en daarin stelt hij niet teleur. Of het nu Carpet Burns, een gelegenheidsband is, of zijn eigen werk onder de naam Crows from Ashes: wij vragen, Huub levert. Gitaargeweld van de bovenste plank, en zingen doet ‘ie er ook nog bij. Kom The Voice of Zwaagdijk zien, als je tijd hebt. En anders maak je maar tijd. Huub Huub, pils!

High Heels & Sneakers plays Beth Hart
‘Give it everything you got!’ dat is het motto geweest van onze drummer Djowie Tromp waardoor we kunnen spelen op Winterstoppop 2020. Afgelopen juni heeft hij na een ernstig motorongeluk alles op alles gezet om weer te kunnen drummen met High Heels & Sneakers. Al een paar dagen na het ongeluk, toen optredens werden afgezegd voor het jaar 2019 gaf hij aan: ‘Volgend jaar spelen we weer op Winterstoppop.’ Met SMEW werd het afgesproken en werd het een doel om naartoe te werken. Na maanden revalidatie in AMC, Heliomare en thuis gaat het hem lukken om een set te drummen. Na een half jaar staan we dus vol trots, door zijn doorzettingsvermogen, alweer op het podium!

En dat doen we niet alleen! Speciaal voor WSP wordt High Heels & Sneakers versterkt door 2 fantastische muzikanten: gitarist Rudy Mackai en Hammond organist Folkert Oosterbeek. Het repertoire zal voor deze avond bestaan uit covers van de mooiste nummers van Beth Hart & Joe Bonamassa. Gewoon, omdat we daarvan houden. Het wordt voor ons in ieder geval zeker een bijzonder optreden.

High Heels & Sneakers bestaat uit: Djowie Tromp op drums, Dennis Dijkstra op gitaar, Do Jacobson op bas en Mariska de Lange op zang.

Winterstoppop – Even voorstellen #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *