Winterstoppop – Even voorstellen #4

EVEN VOORSTELLEN – PART 4
Nog maar een paar bands voor te stellen, dat kan maar 1 ding betekenen… Het is bijna tijd voor Winterstoppop 2020! Vandaag stellen we twee bands aan je voor en volgende week kun je de laatste band + het tijdschema van ons verwachten.

Les Hommes du Nord
Les Hommes du Nord ontstaat in 2014, als Wim (zang) en Jan-Dick (gitaar) elkaar ontmoeten en hun zwak voor Franse muziek ter sprake komt. Franse muziek van nu, Obispo, Goldman, Aubert. Ze spreken af hier ooit iets mee te doen en in 2017 is het dan eindelijk zover. Dustin, de pianist, sluit zich aan. Een paar weken wordt er hard gewerkt aan veel Franse muziek, de mannen hebben er plezier in, maar missen toch een bassist. Na lang zoeken, vinden zij die in Christoffel.

Het harde repeteren gaat door en ook Engelse en Nederlandse nummers worden aan het repertoire toegevoegd. Hun grote doel wordt waar gemaakt, optreden in Frankrijk! Er moet een naam komen, de mannen gaan spelen in Noord Frankrijk, maar komen zelf uit Amsterdam/Purmerend, dus zijn echt mannen uit het noorden (vanuit het Franse oogpunt) kortom Les hommes du Nord.

De proefoptredens en het optreden in Frankrijk doen de mannen besluiten om door te gaan en zo staan zij  zaterdag 25 januari op Winterstoppop!

The Tune
The Tune is een Noord-Hollands poprocktrio, ontstaan in de zomer van 2017.
De band laat zich kenmerken door zijn teksten, waarin de ups en downs van het leven naar voren komen.

De bezetting is als volgt:
Rowan Verhoef: Vocal/Guitar
Fabian Sentener: Bass
Stijn Groenland: Drums/Backing

Winterstoppop – Even voorstellen #4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *