Winterstoppop – Even voorstellen #5

EVEN VOORSTELLEN – PART 5

Daan Appelman
Daan Appelman is een blije Singer-Songwriter uit Bovenkarspel. Na een aantal jaar actief te zijn geweest als frontman van verschillende Hard-Rock bands besloot hij zelf de gitaar te pakken en het eens solo te proberen. Dit leidde tot een optreden in de toenmalige Heineken Music Hall, het winnen van Kunstbende Noord-Holland Muziek, en een deelname aan het tv-programma House Of Talent. Daan is vastbesloten om met zijn gitaar, looper en stem zo veel mogelijk mensen zo gelukkig mogelijk te maken.

The Petoempers
The Petoempers zijn zoals menig band ontstaan aan de bar in het café. Petoempen is een benaming voor een ritme, hierbij moet je denken aan Status Quo en Chuck Berry.
De muziekstijl van The Petoempers is een cocktail van The Black Crowes, Eagles of Death Metal en Chuck Berry. Een heerlijke mix van vuige Rock & Roll, mooie vocalen, ronkende Marshalls, knallende drums en beukende bassen. Dit alles wordt gespeeld door mannen met een groot Rock & Roll hart: Jan Manshanden, Eric Nieuweboer, Tim van Velzen, Kees Grent en Zjon de Bruin.

The Titanium White
The Titanium White is een psychedelische rockband uit Onderdijk bestaande uit Hjalmar, Rhythm en Nick. Samen geven zij een vibe af uit de sixties en seventies. Psychedelische rock staat centraal bij deze drie muzikanten en ze nemen je mee op hun muzikale ontdekkingsreis. Omdat Rhythm en Nick beiden multi-instrumentalisten zijn komt de band altijd verrassend uit de hoek. “Wij noemen het zelf graag psychedelische rock in de breedste zin des woords. De beste samenvatting zou zijn: hard maar lekker. We zouden zeggen: luister het maar en omschrijf het zelf.”

Winterstoppop – Even voorstellen #5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *