Zonder Sponsoren geen Westfrieslands

Besteed uw geld nuttig en word sponsor van Westfrieslands!

Denkt u door alle militaire en economische spanningen in de wereld ook beter na over waar u uw geld aan wilt besteden? Vertikt u het om uw zuurverdiende geld over te maken naar uw energieleverancier of om een emmer leeg te gooien bij de benzinepomp? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u: word sponsor van Westfrieslands! (Voordat de bom valt.) En dat kan al vanaf 50 euro! Dat is omgerekend maar 10x met de fiets naar je werk in plaats van de auto!*

Word nu sponsor en steun de lokale muziekcultuur! Of maak het zoveelste debiele attribuut op het festivalterrein mogelijk! Voor 50 euro krijgt u er een gratis Westfrieslands zonnebril bij; een echte wannahave gimmick waarmee je in één klap veel stoerder bent dan je vrienden en collega’s! Uiteraard komt u ook op onze Westfrieslands badass vriendenlijst. Want vertrouwen is goed, maar vriendschap is beter als je het kunt kopen.

*helaas bevat ons sponsorpakket geen regenpak. Het extra ondergoed dat u nodig heeft als u weer doorweekt bent is niet in de berekening meegenomen.

Zonder Sponsoren geen Westfrieslands

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *