Over SMEW

Over stichting Music Events WervershoofStichting Music Events Wervershoof wil Wervershovers en mensen uit de buurt bij elkaar brengen door middel van evenementen waarbij muziek centraal staat. Muziek in de breedste zin van het woord; van live acts met pop- en rockmuziek, tot themavonden rond een bepaalde band of muziekstijl. De Stichting organiseert daarom meerdere evenementen per jaar. Een aantal daarvan komen jaarlijks terug zoals bijvoorbeeld Winterstoppop en Molenpop. Andere evenementen vinden eenmalig plaats of veranderen ieder jaar van opzet. 

Lokaal talent is belangrijk voor ons. We proberen daarom altijd opkomend lokaal talent in onze activiteiten op te nemen. Dus ben je een beginnende muzikant of ken je vrienden die pas een nieuw bandje hebben opgericht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Niet alleen kunnen wij startende bands een podium bieden, we kunnen ze ook voorzien van adviezen of ze in contact brengen met belangrijke personen binnen ons netwerk.

Veel van onze evenementen zouden niet kunnen worden georganiseerd zonder de hulp van vrijwilligers. Zo zijn we vaak op zoek naar mensen die bijvoorbeeld een avondje bij de deur willen staan of tijdens een evenement foto’s willen nemen. Lijkt het jou leuk om tijdens een van onze evenementen te helpen, of heb je zelf een leuk idee voor een evenement? Neem dan zeker contact met ons op! Ook voor vragen of opmerkingen kunnen jullie ons altijd mailen!