Pop (Zzz) Onderdijk 2006

Zondag 30 juli 2006, 16.00 uur – Cafe de Welkomst in Onderdijk – Gratis Toegankelijk!

Na het geweldige succes van vorig jaar, presenteert Stichting Music Events Wervershoof wederom Pop(Zzz)Onderdijk, editie 2006. Voor deze naam is gekozen, vanwege de driedubbele betekenis van het woord ; 1.Pop in Onderdijk. 2. Onderdijk zonder de in het verleden aanwezige dijk. 3.Pop met kans op aanwezig zijnde muggen (in plaats van een dijk).

Dit mini-festival zal zondag 30 juli plaatsvinden op het plein nabij café de Welkomst te Onderdijk. Het festival zal bestaan uit 4 optredens :

Programma indien buiten:
16.30-17.30 Miller
18.00-19.00 2-Legged Freaks
19.30-20.30 DJ Roy
21.00-22.00 Sack!
Na afloop gaat DJ Roy binnen verder(?)
Bij slecht weer doen we alles binnen en worden de tijden iets aangepast omdat je dan niet maken hebt met een deadline van 22 uur!

Dit evenement is het resultaat van de samenwerking van Stichting Music Events Wervershoof en café de Welkomst. Voor verdere informatie kunt u mailen naar: info@smew.nl.

Het festival sponsort Rhea in Uruguay!


Two-Legged Freaks
bestaat uit:
Sjoerd van Ophem – leadzang, sologitaar
Roelof van Ophem – basgitaar
Mark Schouten – drums, achtergrondzang
Robbert Former – gitaar

De band maakt stevige rockmuziek en het repertoire bestaat uit een mix van eigen werk en covers. Sinds vorig jaar is de band uitgebreid met een extra gitarist, zodat het geluid van de band beduidend beter is geworden.


Miller

bestaat uit:
Marcel Moolenaars – zang , gitaar
Jos Kolenberg – gitaar
Chris Ruiter – basgitaar
Alex Bakker – drums

De band maakt nederlandstalige rock.

Deze muzikanten besloten de samenwerking aan te gaan na meerdere ontmoetingen op jamsessies en samen in andere formaties te hebben gespeeld. Aan ervaring geen gebrek. Hou vast, Maryland, Tico Verde, 5 Meter Heer, The Hopes en de begeleidingsband van Marlies staan allemaal op hun conto. Miller speelt een bijna geheel eigen repertoire met maar één motivatie : de liefde voor muziek.


Sack!

bestaat uit:
Dennis Henderiks – zanger en tamboerijn – Maar voor deze gelegenheid zingt Enrico Kors
Vincent Haakman – gitaar en zang
Patrick Terwee – basgitaar en zang
Eric Nieuweboer – drums en zang

Sack ! ; Vrij vertaald betekent dit : Klote! Het credo van de band is dan ook, dat de band een band met klote is. De band speelt André Hazes tot Motorhead, maar met een allesbepalende bezieling. Het ontzettend brede repertoire is dan ook een zeer belangrijke troef van de band. Muziekliefhebbers zullen zich geen moment vervelen en er is voor ieder wat wils.