Pop (Zzz) Onderdijk 2007

Zondag 29 juli 2007, Cafe de Welkomst in Onderdijk – Gratis Toegankelijk!

Na het succes van de afgelopen jaren, presenteert Stichting Music Events Wervershoof wederom Pop(Zzz)Onderdijk, editie 200. Voor deze naam is gekozen, vanwege de driedubbele betekenis van het woord ; 1.Pop in Onderdijk. 2. Onderdijk zonder de in het verleden aanwezige dijk. 3.Pop met kans op aanwezig zijnde muggen (in plaats van een dijk).

Dit mini-festival zal zondag 29 juli plaatsvinden op het plein nabij café de Welkomst te Onderdijk. Het festival zal bestaan uit 4 optredens.

Het voorlopige spelschema is (als het buiten is):
16.30-17.30 : Generation Gap
18.00-19.00 : Fill
19.30-20.30 : The Rag Dolls
21.00-22.00 : RU Kiddin’ Me

Als het door slecht weer binnen wordt gehouden worden de tijden wat later
omdat binnen langer doorgegaan kan worden(vergunning buiten loopt tot 22 uur)

Generation Gap
De band Generation Gap bestaat uit 4 leden, allen uit een gezin. Na een gelegenheidsoptreden tijdens de kermis in Onderdijk werd besloten om samen eens wat vaker te gaan spelen. Na discussie over welk genre. [hardrock volgens de jongens, kon wel wat minder hard volgens moeders] kwamen ze uit op de bluesrock muziek. Dit is hun eerste optreden onder de naam Generation Gap. Leden: Dieuwke van Ophem[zingt ook in John Farmers’ whistles en Kis]: zang. Theo van Ophem[speelt ook in K.I.S.]: basgitaar. Sjoerd van Ophem[ ook in 2-legged freaks]: gitaar. Roelof van Ophem[ ook in 2-legged freaks] drums.

Fill(www.fill-music.nl)
Fill maakt melodieuze, emotionele pop-/rock.Nummers die je binnen 3 geluisterde maten in een bepaalde sfeer zetten. De band is rond 2000 ontstaan in zeer kleine familie-/ vriendenkring. Zang en samenzang zijn hierin belangrijk, als ook de afwisselende hoofdrollen voor gitaar & piano. Fill is een mix van bandleden met uiteenlopende muzikale smaak en achtergrond.
Dit is hoorbaar van invloed op elk nieuw nummer dat ontstaat en heeft door de jaren heen voor een heel eigen geluid gezorgd. Fill is op dit moment bezig met opname van hun 2e demo.
Alleen eigen werk wordt gespeeld! Jacinta van Hesselingen – zang/piano, Robert van Hesselingen – gitaar/zang, Johan Koopman – gitaar, Henk Darphorn – basgitaar, Jos Grooteman – drums


The Ragdolls

The Singin’ Soulmates vonden het hoog tijd voor een opfrisbeurt. De band is inmiddels weer compleet, er is nieuw repertoire toegevoegd én de bandnaam is veranderd: The Ragdolls! Zoals jullie van de dames gewend zijn, zullen zij een aantal stevige rockers naar hun eigen stijl vertalen en jullie wegblazen met nummers van AC/DC, Van Halen en The Stones en wisselen deze stevigheid af met oude toppers van Aretha Franklin tot Janis Joplin. Be ware: The Ragdolls are alive and kicking!
Bezetting: Esther Hoogland (zang), Els van der Lubbe (zang), Marit Verdonschot (zang), Jos Kolenberg (gitaar), Lex Mol (basgitaar), Hans Duin (drums), Jetse Talsma (toetsen).


RU Kiddin’ me 
(www.rukiddinme.nl)
Deze band (een verzameling topmuzikanten rondom Marit Verdonschot) toont geen consessies maar pure rock en prachtige luisterliedjes. Met enkel en alleen nummers van Anouk zal de band een puike set bekende en minder bekende krakers door de luidsprekers prakken. Bezetting: Marit Verdonschot: Zang, Vincent Haakman: Gitaar, Eelco Webbers: Toetsen, Chris Ruiter: Bas, David Baas: Drums.