Pop (Zzz) Onderdijk 2010

Zondag 25 juli 2010, Café de Welkomst in Onderdijk – Gratis entree! aanvang 18.00 uur. 

Met de volgende 4 bands:

18.30 – 19.10 : Blønder (spreek uit: ‘blunder’)
19.40 – 20.45 : The Red Hot Chili Neppers
21.15 – 22.20 : The John Mayer Tribute Band
22.50 – 00.15? : The Guitarmen Xl

BlonderBlønder 
Wij zijn Robbert Laan, Demelza Hiddinga, Rhythm Haakman en Nick Haakman. Begin September hebben Rhythm en Demelza besloten samen muziek te willen maken. Nadat Nick zich ook al snel bij de band had gevoegd, zijn wij begonnen met het oefenen van pop/rock covers. Na een paar weken misten wij een Bassist, Robbert kwam erbij. Al snel konden we oprteden op een verjaardag en wisten we een optreden te regelen in Manifesto te Hoorn. Hiervoor hadden wij een naam nodig. Na lang zoeken en overleg kwamen we uit op Our Choice. Na twee maanden werd dit verandert in een combinatie van Blokker en Onderdijk gescheiden door een schuin deelstreepje: Blønder. Wij zijn nu ook opzoek naar een drummer. We hebben al een aantal audities gehad maar hebben nog niets gevonden.http://www.youtube.nl/blondermusic

THE RED HOT CHILI NEPPERS
Deze tribute-band heeft een uitstekende indruk achtergelaten tijdens de laatste editie van Winterstoppop. Natuurlijk bestaat hun repertoire volledig uit werk van The Red Hot Chili Peppers. De band bestaat uit Sjors Ooteman (drums), Willem van der Kooy (zang), Martijn Postma (gitaar) en Tjerk de Graas (bas)

THE JOHN MAYER TRIBUTE BAND
John Mayer Tribute is uiteraard een ode aan John Mayer. Ze spelen vooral de muziek van het John Mayer Trio, wat bestaat uit een mix tussen blues en rock. Net zoals het Trio zelf, passeren ook enkele klassiekers van Jimi Hendrix de revu. Ook komen enkele nummers van John’s andere albums voorbij. Het origineel wordt akelig dicht benaderd door de John Mayer Tribute! De band bestaat uit: Clemens Wenners (zang/gitaar), Zjon de Bruin (bas) en Sander van Woerkom (drums).
www.johnmayertribute.nl

The Guitar Men XLThe Guitar Men XL
Oftewel Marcel Moolenaars (Zang/Gitaar) en Jos Kolenberg (Gitaar). Na enkele jaren niet te hebben samengespeeld troffen zij elkaar weer in 2008 voor een gelegenheidsoptreden in Enkhuizen. Het voelde meteen weer vertrouwd, dus waarom niet vaker? En zo werd The Guitar Men al snel een feit. Wat normaal gesproken een akoestisch duo is zal in deze Extra Large editie worden bijgestaan door Chris Ruiter op de basgitaar en Sjors Ooteman achter de drumkit.
Al deze heren zijn al geruime tijd bekende gezichten in de West-Friesche muziekscene en hun gezamenlijke ervaring bestrijkt een gevarieerd palet aan muziek van Nederlandstalige ballads (Hou Vast, Miller) tot stevige rock (Red Snappers, Maslov).
Bij een optreden van The Guitar Men XL zal er vooral worden geput uit de grote schat aan muziek die de jaren 60 en 70 rijk zijn. Veel nummer dus van o.a. The Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley en Bob Dylan. Maar ook de betere hedendaagse muziek zal niet worden geschuwd. Zo zullen ook Van Dik Hout en Pearl Jam in het repertoire van de mannen te vinden zijn.