Pop (Zzz) Onderdijk 2011

Zondag 31 juli 2011, Café de Welkomst in Onderdijk

Met Bounds Of Modesty, The Rag, Booster en Boneshaker.
Hier een foto-impressie van Pop(Zzz)onderdijk 2011.

Speelschema
18.40 – 19.15 : Bounds Of Modesty
19.45 – 20.45 : The Rag
21.15 – 22.30 : Boneshaker
23.00 – 00.15? : Booster

Bounds Of ModestyBounds Of Modesty
is een jonge band rond zanger/gitarist Callum Stamp. Samen met bassist Wouter Vriezema, gitarist Nick Haakman en Berlijnse drummer Philipp Hasse schreef hij al 2 volledige albums aan muziek, en dat op 18 jarige leeftijd. Muziek is niets zonder een krachtig bericht. Dat is de filosofie van de Modern Romantic Rock band Bounds Of Modesty. Hun stijl omschrijven ze zelf als “Pop punk met invloeden vanuit alle uithoeken van de muziekindustrie”. Zo produceren ze zwevende lovesongs, scheurende punk rock, electro pop en zelfs rap rock op een unieke, toegankelijke en energieke manier. “Wij hopen het beste uit iedereen naar boven te krijgen, en op een moderne en geïnspireerde manier te laten horen hoe de toekomst klinkt en waar de hedendaagse muziek naartoe beweegt.” Zanger en gitarist Callum Stamp begon de band in 2009 samen met Duitse drummer Philipp Hasse, die hij via YouTube heeft ontmoet. Zo hebben ze al opgetreden aan de Brandenburger Tor in Berlijn. Hun live shows zijn inspirerend, beweeglijk en er word net zo veel aandacht aan het publiek geschonken als aan de muziek zelf. Callum Stamp hoopt met de rock nummers uit te rijken naar een groot publiek, maar ook het hedendaagse leven en de wereld op zich. “Wij willen de wereld veranderen, en de enige manier hoe we dat kunnen doen is als we deze begrijpen, als we er van leren te houden.”
http://www.facebook.com/BoundsOfModesty

The RagTHE RAG
The Rag is een driemansformatie uit Noord-Holland, onstaan in 2007 in Andijk. De band bestaat uit zanger/gitarist Geert Laan, bassist Mark Siepe, en de drums worden verzorgd door Roberto Kok. The Rag houdt ervan om te rocken, maar ook om wat rustigere nummers te spelen, wat ook goed terug te horen is in hun eigen werk. Invloeden zijn onder meer Radiohead, Queens of the Stone Age, Smashing Pumpkins, Jeff Buckley en Porcupine Tree.

BoosterBOOSTER – SINCE 2003
Booster is een Westfriese rockband ontstaan in 2003 en speelt opzwepende rock and roll met een hardblues randje. Booster rockt covers maar ook eigen nummers passeren de playlist. Een volle agenda en een grote schare fans groeide in “no time”.
Met op gitaar: Jan Manshanden.
Basgitaar en backing vocals: Chris Ruiter
Drums en backing vocals: Richard Lindenberg
Vocals: Rene Bregman.
Booster is de rockband om te boeken in het rockcafé of op een festival. Sinds de oprichting van de band hebben de mannen van Booster al diverse spraakmakende optredens gedaan, met als een van de hoogtepunten de gigs in Grimsby Engeland geregeld door de motormannen van de Whole in the Wall gang. Ook Duitsland wordt niet geschuwd. In Nederland racen we van Oost naar West en Noord tot Zuid, met mooie gigs zoals Dijkpop, Forever Young, Taaipop, Keut in Rock, en voorprogamma’s van o.a. Peter PanSpeedrock, Jovink en The Shavers.
Ook zijn we vaak te horen op bikerparty’s als bij de: mc Black Sheep, Motorploug n33, Warlock, mc Gringo,s, mc Harley dag Delfzeilen de superrally in Bussloo.

BONESHAKER
Muziek recht uit het hart en een niet alledaags repertoire! Een ideale gelegenheid om muziek te luisteren van 5 muziekliefhebbers met een oude muziekkeuze in een fris jasje. Met nummers van onder andere: the Georgia Satellites, Jon Allen, Izzy Stradlin, Herman Brood en Paul Weller. De band bestaat uit: Ed Venekamp, Harm Steltenpool, Frank Bakker, Jelle Steltenpool en Ed Manshanden.