Pop (Zzz) Onderdijk 2012

Zondag 29 juli 2012, Café de Welkomst in Onderdijk

met The Petoempers, Last Call, FU-Fighters en L!VE

Het speelschema is als volgt:

18.45 – 19.15 : L!VE.
19.45 – 20.45 : The FU-Fighters.
21.15 – 22.30 : The Petoempers.
23.00 – 00.15: Last Call.

L!VEL!VE
L!VE is een band bestaand uit 5 jonge muzikanten, uit Wervershoof, Onderdijk en Opperdoes.
L!VE is, in deze samenstelling, sinds januari 2012 bij elkaar. Net als iedere beginnende band spelen ze covers om elkaar muzikaal een beetje te leren kennen. En dat gaat goed zo met deze vijfmansband! Een vlotte ritmesectie met Roel op drums en Wouter op basgitaar, plús de chique sound van Jim en Rick op gitaar én de gouden stem van Fleur is L!VE. Ze spelen covers van Lenny Kravitz  tot Amy Macdonald en van Paramore tot Guns n’ Roses. L!VE, een band met rock en pop in een mix van covers en eigen werk! “Get Out” is het eerste eigen nummer dat ten gehore is gebracht tijdens de finale van Hoorn On Stage en de Hoornse Stadsfeesten! Het is geschreven door Fleur de zangeres en de gitaristen Jim en Rick. Nieuwe liedjes in wording staan klaar om meegenomen te worden het podium op! Let’s get alive with L!VE.

Bezetting:
Fleur Schouten – zang.
Jim Kerver – Gitaar, backing vocals.
Rick Neuvel – Gitaar, backing vocals.
Wouter van Ophem – basgitaar.
Roel van der Heiden – drums, percussie.

Last CallLast Call 
is ontstaan uit een bandjeswedstrijd / talentenjacht in de Black & White. De voorrondes werden gehaald, de finale is in 2011 gewonnen en er was een nieuwe band ontstaan! En waarom de bandnaam Last Call? Zangeres Linda heeft op het laatste moment voor de talentenjacht ervaren muzikanten gezocht. De band moest er komen met de voorwaarden: gezelligheid, gedrevenheid en passie gebruiken om binnen 1 week een optreden zo goed mogelijk neer te zetten. En dat is gelukt! Met 4 verschillende gedreven muzikanten bekend uit muziekland ontstond er een unieke formatie. Muzikanten met ervaring en frisse kijk op muziek. Van Adele tot Anouk, van Pink tot Maroon 5 en van CCR tot Jessie J. En daar tussenin!!

Bezetting:
Linda Meester – Vocals
Johan Keeman – Gitaar & vocals
Zjon de Bruin – Bas & vocals
Sander van Woerkom – Drums & vocals

Fu FightersFU-Fighters
Deze vrienden hebben 1 passie: de Foo Fighters! Hun doel is een vette gig neerzetten zoals de échte Foo Fighters het graag zouden willen zien…..
Ze coveren hun bekendste en beste werk zoals The Pretender, Times Like These, Learn to Fly, Monkey Wrench en natuurlijk Everlong!

Bezetting:
Jakob Keijzer (Onderdijk) – Vocals / Guitar
Zjon de Bruin (Medemblik) – Guitar / Vocals
Maarten Ottens (Medemblik) – Guitar / Vocals
Mike Koeleman (Twisk) – Bass / Vocals
Sander van Woerkom (Medemblik) – Drums / Vocals

The PetoempersThe Petoempers
De Petoempers zijn ontstaan aan de bar in het café zoals menig band. De naam Petoempers is een verzinsel van Jan Manshanden en Willem Boon.
Petoempen is een benaming voor een ritme, je moet denken aan Status Quo en Chuck Berry, De muziekstijl van the Petoempers is een cocktail van The Black Crowes, Eagles of Death Metal en Chuck Berry. Een heerlijke mix van vuige rock & roll, mooie vocalen, ronkende marshalls, knallende drums en beukende bassen, gespeeld door mannen met een groot rock & roll hart. Jan Manshanden, ex Booster, had weer jeukende vingers en maakte 2 mannen van de Dou Grent und von Velzen enthousiast om een project bandje te beginnen. Chris Ruiter ook ex Booster werd gevraagd en zei zonder na te denken direct ja! Drummers Hans Duin en Eric Nieuwboer werden opgetrommeld, en hadden er ook zin in.
Een maand het oefenhok in, en ze rocken de planken uit de vloer. Na een strakke show op Winterstoppop smaakte het naar meer. Door drukke agenda’s van diverse leden konden er een hoop gigs niet door gaan. De telefoon stond rood gloeiend, Pop(Zzz)Onderdijk had geluk dat alle mannen kunnen. De Petoempers gaan op Pop(Zzz)Onderdijk een rockshow weggeven waar de echte rock & roll liefhebber helemaal van uit zijn plaat zal gaan.

Bezetting:
Tim van Velzen: zang
Kees Grent: gitaar en zang
Chris Ruiter: beuk bass
Eric Nieuwboer /Hans Duin: drums
Jan Manshanden: gitaar.


© 2012 SMEW.