Theater Concert Niels vd Gulik Onstuimig

Vrijdagavond 10 december 2010, zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur. 
Cafe ’t Fortuin in Wervershoof – entree € 12,50

Niels van der Gulik voor heerlijk avondje ‘Onstuimig’ in Wervershoof

Sint Nicolaas heeft zijn intocht inmiddels gedaan in Wervershoof, maar hij is niet de enige die ons in december zal verblijden met een bezoek. Ook Niels van der Gulik wordt verwacht met zijn nieuwe programma ‘Onstuimig’.

De titel van deze nieuwe theatertour omschrijft in één woord de enorme sneltreinvaart waarmee Niels zich momenteel ontwikkelt: onstuimig. Verkocht hij een paar jaar geleden nog al zijn bezit, inmiddels is hij vele optredens, drie theatershows, een toneelstuk/opera en drie verschillende bands verder. In 2009 was het tijd om een nieuwe band te formeren. Hiermee studeerde Niels een geheel nieuw repertoire in en is hij zelfs begonnen met het schrijven van eigen materiaal.

Ik hoor u denken: nieuw repertoire? Eigen materiaal? Nee! Ik heb zo genoten van Ramses Shaffy, dat zou ik hem zo graag nog eens horen zingen. Maakt u zich geen zorgen, u wordt op uw wenken bediend. De mooiste liedje van o.a. Shaffy, Boudewijn de Groot en Toon Hermans zal Niels ten gehore brengen. Maar wat dacht u van prachtige nummers van bijvoorbeeld Cornelis Vreeswijk, De Dijk, of zelfs een verrassende vertaling van een bekend Engelstalig nummer. Stiekem weet u zelf eigenlijk al dat dit een optreden is wat u simpelweg niet mag missen.

Dus: heeft u nog tijd om uw verlanglijstje aan te passen? Zet ‘m er dan snel bij: kaarten voor ‘Onstuimig’ van Niels van der Gulik, Café ’t Fortuin in Wervershoof.
(Vrijdagavond 10 december 2010, zaal open 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.  
Kaarten á € 12,50 verkrijgbaar via ’t Fortuin en bestuursleden SMEW).

Bezetting: Jos Kolenberg (gitaar/basgitaar/zang), Richard Heijerman (drums), Auke Haaksma (basgitaar/contrabas/saxofoon/zang) en Erik Bogers (toetsen/Hammond/zang).

Kaartverkoop via ’t Fortuin en de bestuursleden van de organisatie (SMEW).