EVEN VOORSTELLEN #5

THE FRUITMACHINE

Deze formatie uit Andijk is inmiddels een bekende in de regio en ook ver daarbuiten.
In 2010 is deze band opgericht door Bram Blom op zang/gitaar, Koen Rinkel op leadgitaar en Jesper Jonker op de drums. in 2016 is Bassist Tom Deen ook opgetrommeld om deze formatie te versterken. The Fruitmachine heeft inmiddels drie EP’s en een album uitgebracht. Ook heeft deze band in het voorprogramma van John Coffey en The Bintangs gestaan.

The Fruitmachine staat bekend om de eigen sound van verschillende soorten rock. Gooi bands als The Black Keys, The Hives, B.R.M.C, The White Stripes en QOTSA in een blender en het resultaat is The Fruitmachine.
Deze jonge band brengt met ongelofelijk veel passie, speelplezier en energie zijn muziek live aan de man. Blijven stilstaan is geen optie op de korte aanstekelijke garage rock & roll van The Fruitmachine.


JOOST MEESTER
Joost meester is 42 jaar en speelt al zijn hele leven gitaar en zang. Na jaren opgetreden te hebben in Nederland en China heeft hij een aardig repertoire opgebouwd. Hij speelt voornamelijk Americana, zoals Bob Dylan, the Band, the Decemberists en Tom Petty.
“Ik kijk er naar uit om op het geweldige winterstoppop te spelen.

MASJA VERDONSCHOT
Verdonschot is hoogstwaarschijnlijk geen onbekende naam in het muzikale Wervershoof en muzikale genen ontbreken daarom niet. Masja Verdonschot stond vanaf 2011 al op het podium met haar toenmalige band Exception, en duo’s met o.a. haar nichtje Laura en Rhythm Haakman. De jaren daarna heeft ze zich vooral ontwikkeld als solo artiest. Ze speelt vooral veel covers uit diverse genres maar focust zich vooral op de kleine, lieve liedjes om het publiek stil mee te krijgen.
Winterstoppop is voor haar de (4e keer?), en ze heeft inmiddels op diverse podia gestaan in West-Friesland. Na een half jaar studeren aan de andere kant van de wereld is het nu weer tijd om in haar thuishaven op te treden, zelf kan ze niet wachten.

EVEN VOORSTELLEN #5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *