Sick Metal Event Wervershoof

Foto’s: Ingeborg Langedijk

Man as Plague

Man as Plague is een Metal-viertal dat Death Metal, Deathcore en Hardcore mixt met synths en samples. Het resultaat is een keiharde mix van brutaliteit en melodie die fans van elke stijl van Metal zeker zal boeien. De band maakt de laatste tijd furore in de Nederlandse metalscene met hun intense en energieke liveshows.
Hun nieuwe album, toepasselijk “Titanomachy” genaamd, belooft de energie van deze liveshows vast te leggen in 13 nummers, met teksten die de parallellen tussen de Griekse mythologie en de actualiteit behandelen.


“De moderne metal die deze gasten spelen is zo groovy dat je vanzelf wel gaat bewegen, of je het nu wilt of niet.” – Metalfan.nl

Sick Sabbath

Sick Sabbath is niet zomaar een band; ze zijn een complete ervaring. Met toewijding aan zowel geluid als visuele aspecten hebben ze een show gecreëerd die net zo uniek is als onvergetelijk. Of ze nu rocken op een festival of een intieme locatie op zijn kop zetten, Sick Sabbath voelt zich op elk podium thuis.
 
Onder leiding van de charismatische (H)Ozzy duikt Sick Sabbath diep in het iconische tijdperk van Black Sabbath. ”Het draait niet alleen om het spelen van de nummers; het gaat erom de geest van de oorspronkelijke band te belichamen.” Bereid je voor op een interactieve ervaring waarbij het publiek deel uitmaakt van de show!

Starscream

Starscream is een driekoppige hardrockband met een knipoog naar de jaren tachtig. Wat mag je verwachten? Melodieuze songs, energieke grooves, krachtige vocalen, opzwepende riffs en zinderende solo’s. Zitten of stilstaan is geen optie. Dus trek die oude gescheurde spijkerbroek aan, laat alles los en GAAN!

Azrael

Duik in de meedogenloze wereld van snoeiharde melodische deathmetal met de meesters van het genre: Azrael!
 
Maak je klaar om weggeblazen te worden door hun technische vaardigheden, terwijl ze een genadeloze aanval van ingewikkelde riffs, donderende drums en grimmige vocalen ontketenen die je tot in je kern zullen doen schudden. Maar dat is nog niet alles – Azrael schuwt niet om hun geluid te doorspekken met hints van klassieke rock, waardoor hun kenmerkende stijl een dynamische twist krijgt.
 
Bereid je voor op een sonische reis waar zwaar en harmonie samenkomen, waar knallende metal en zwevende melodieën elkaar ontmoeten. Met vlammende gitaarsolo’s die je ademloos achterlaten en vocalen die je dromen zullen achtervolgen, is Azrael een kracht om rekening mee te houden.